Kirjalan Paahtimo on täynnä makuelämyksiä!

Kirjalan Paahtimo on täynnä makuelämyksiä!

Tervetuloa kahviseikkailulle Kirjalan Paahtimoon

– paikkaan, missä kahvi ei ole vain juoma, vaan intohimo, ja jossa herkulliset makuelämykset odottavat sinua! Astu mukaan matkalle kahvin ja herkkujen maailmaan, missä tarjoilemme enemmän kuin vain kupillisen kahvia – tarjoamme elämyksen, joka herättää aistit ja vie sinut mukanaan.

 

Kahvimme on  laadukasta, vastuullisesti tuotettua ja monipuolista

Kahvi on toimintamme sydän, ja jokaiseen kupilliseen panostamme intohimolla. Valikoimastamme löydät ainutlaatuisia ja tarkoin valikoituja kahveja eri puolilta maailmaa. Valikoimastamme löydät vaalea-, keski- ja tummapaahtoisia vaihtoehtoja, joista jokainen tarjoaa uniikin makuelämyksen, sillä etsimme jokaiselle kahville sen oikean reseptin varmistaaksemme laadun ja täydellisen lopputuloksen.

Laadukas ja vastuullisesti tuotettu kahvi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi valitsemme kahvipavut huolella ja panostamme laatuun sekä eettisyyteen. Hankimme papumme Etelä- ja Väli-Amerikasta sekä Afrikasta, varmistaen, että tarjoamamme kahvi on sekä herkullista että vastuullisesti viljeltyä. Viljelyssä noudatamme tarkkoja periaatteita ja reilun kaupan standardeja, jotta voimme taata sekä asiakkaidemme nautinnon, että viljelijöiden oikeudenmukaisen kohtelun.

Tuoreus ja laatu ovat meille kahvinvalmistuksessa keskeisiä arvoja parhaamman maun tarjoilemiseksi. Jokainen kahvipapu paahdetaan artesaanityönä ja jauhetaan tuoreena pavuista, jotta voimme säilyttää kahvin aromit mahdollisimman pitkään. Suodatinkahvi on suosituin valintamme, mutta tarjoamme myös erilaisia espressopohjaisia maitokahveja, jotka ovat kasvattaneet suosiotaan nopeasti.

Panostamme myös kahvitarjoilussamme esteettisyyteen ja visuaaliseen hienostuneisuuteen. Henkilökuntamme on koulutettu täydellisten maitokahvien valmistukseen ja latte arts:iin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kuvauksellisia ja visuaalisesti herkullisia kahvihetkiä. Lisäksi käytämme söpöjä kahvikuppeja, joita olemme onnistuneet löytämään kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista joka tukee osittain myös kiertotaloutta.

Emme tokikaan unohda tee-ystäviämme! Tarjoamme laadukkaita teelaatuja eri menetelmin valmistettuna, ja kahvilan valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin haudutetuista teistä kuin itse blendatuista chailatteistakin. Teet hankimme Helsingistä Teemaalta, joka on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi täydellisten teiden valinnassa.

 

Herkullisia leivonnaisia ja ruokia omasta keittiöstämme!

Kirjalan Paahtimon keittiössä jokainen tarjottava valmistetaan rakkaudella ja huolella. Meillä jokainen työntekijä osallistuu keittiön puuhasteluihin, ja kokkaustaitojemme perustana on vuosien kokemus sekä inspiraatio, jonka löydämme ympäröivästä maailmasta ja internetistä.

Vuosien varrella olemme hioneet valikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja pysyneet ajan hermolla seuraamalla herkästi muuttuvia trendejä. Uudet ideat voivat saada alkunsa vaikkapa matkoilta maailmalle, ja pyrimme aina sovittamaan ne omaan kahvilamme tyyliin. Esimerkiksi Kirjalan italialaistyylinen focaccia syntyi inspiraationa Italian matkalta ja on saanut kiitosta herkullisista mutta yksinkertaisista täytteistään.

Erityisruokavaliot ovat tärkeä osa valikoimaamme, ja tarjoammekin suuren osan makeista leivonnaisistamme myös gluteenittomana vaihtoehtona. Asiakkaidemme suosikeiksi ovatkin nousseet erityisesti mantelicroissantit ja aamiaissämpylät, jotka houkuttelevat kävijöitä jopa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulemaan nauttimaan tarjottavistamme.

Myös Hapanjuurileipänen ja yllättävän vegaaninen Porkkanakakku ovat suosittuja valintoja. Aamiaisen kananmuna- annokset ja erilaiset aamiaiscombomme ovat myös saavuttaneet suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa.

Tervetuloa nauttimaan!

Takaisin blogiin