Yritykset

Tee arkipäivästä maistuvampi! Tarjoamme laadukkaita kahvituotteita toimistoille, HoReCa-alalle ja jälleenmyyjille. Voit myös kustomoida kahvipakettisi omalla logollasi ja tehdä näin lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiisi.

 • kahvikone työntouhussa valmistamassa kupillista tuoretta kahvia

  Toimistot

  Tarjoamme ensiluokkaisia kahveja suoraan paahtimolta toimistollesi. Valitse laadukkaat kahvimme ja tarjoa työntekijöillesi ja asiakkaillesi kahvihetkiä, jotka piristävät päivää.

  Lue lisää 
 • kahvipavut paahdettuna

  HoReCa

  Täydennä ravintolasi, kahvilasi tai hotellisi tarjontaa ainutlaatuisilla kahvimaailman makuelämyksillä. Tarjoamme laadukkaita ja tuoreita kahvipapuja, jotka takaavat asiakkaillesi täydellisen kahvihetken.

  Lue lisää 
 • Kahvipaketit pinossa liilaa taustaa vasten

  Jälleenmyyjät

  Haluatko tarjota asiakkaillesi paikallista kahvinautintoa? Tule jälleenmyyjäksemme ja rakenna kanssamme paikallista kahvikulttuuria. Ota yhteyttä ja aloita yhteistyö kanssamme!

  Lue lisää 
 • yrityksen logo liimattavana kahvipakettiin

  Kahvi oman yrityksen logolla

  Anna brändisi loistaa kahvin avulla. Tarjoamme mahdollisuuden personoida kahvipakkauksesi omalla logollasi. Luo asiakkaillesi unohtumaton vaikutelma tarjoamalla heille räätälöityjä kahvipaketteja. Tuo brändisi esille kahvin muodossa ja jätä positiivinen jälki.

  Lue lisää 

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö yrityslahjoihin tai isompiin tilauksiin liittyen. Olemme yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Voit ottaa myös yhteyttä Annaan sähköpostilla anna@kirjalan.fi tai puhelimitse 050 588 5552.

Yhteydenottolomake

Krijalan postipakettia ojentamassa
yrityslahjakahvi oman yrityksen logolla